kostel sv. Josefa

Jednolodní orientovaná podélná stavba se západní věží. Loď obdélná, zaklenutá dvěma poli křížové klenby, v západní části je rozšířena v eliptický prostor zaklenutý plochou kupolí a křížovými štukovými pásy, spadajícími na toskánské pilastry. Hudební kruchta vsazena v patře věže a do lodi se protíná půlkruhem. Zábradlí kruchty, podepřené dvěma konzolami, je balustrové. Východní část se otvírá do presbytéria půlkruhovým segmentovým obloukem. Presbyterium je polygonální, zaklenuto valeně s výsečemi, po obou stranách pravoúhlé vchody do kaple sv. Václava a sakristie. Hlavní západní průčelí předstupuje dvoupatrovou věží s konkávně prohnutými stěnami. V nárožích svazky průběžných ionisujících pilastrů, nesou kladí a hlavní římsu. V přízemí v ose prolomen hlavní portál, půlkruhový se zvlněnou nadportálovou římsou. Po stranách portálu pilastrový rám. V patrech věže prolomena segmentem uzavřená okna s plošnými šambránami a zvlněnými nadokenními římsami. Boční fasády lodi členěny jednou odstupněnými sešikmenými opěrnými pilíři.