pavilon

Přízemní, částečně jednopatrový, samostatně stojící a nepodsklepený objekt obdélného půdorysu z hrázděného omítaného zdiva, se zvalbenými střechami krytými eternitovými šablonami. Hlavní jižní, asymetricky komponované průčelí členěno tříosým jednopatrovým rizalitem a na jihovýchodním nároží patrovou věží čtvercového půdorysu s jehlancovou střechou krytou plechem. Hlavní průčelí osmiosé s dvoj- a tříkřídlými okny, završenými trojúhelníkovými záklenky. Zadní severní průčelí, členěné trojosým rizalitem s trojúhelníkovým štítem, obráceno do svahu a prolomeno dvěma obdélnými vstupy a obdélnými okenními osami. Jeden vchod se nachází v ose rizalitu a druhý u severovýchodního nároží budovy. K východnímu průčelí, prolomenému obdélným vchodem s trojúhelníkovým záklenkem, připojen utilitární přístavek obdélného půdorysu s pultovou střechou. Zdivo budovy členěno na zděný sokl omítaný strukturální omítkou, na který dosedá konstrukce hrázděného zdiva se strukturální omítkou vyzdívaných partií. Místnosti plochostropé. V patře rizalitu, přístupném po dvojkřídlém dřevěném schodišti, obdélné horizontální okno osvětluje prostor niky s dřevěnou konchou. Místnost byla původně volně otevřená směrem ke kluzišti, využívala se k hudebním produkcím. Do patra věže vede dřevěné schodiště. Zhlaví trámů střechy dekorativně vyřezávaná.