měšťanský dům

Dvojpodlažní stavba se sedlovou střechou krytou eternitem. Střecha je ve vrcholu prosklená, směrem do náměstí jsou čtyří vikýře. Průčelí je členěno vertikálně čtyřmi okenními osami, v šíři jedné okenní osy na levé straně fasády předstupuje před průčelí mělký rizalit. Parter je obložen břidlicí, všechny otvory (vstup do rizalitu, vstup do prodejny a dvojice výkladců) mají výplně z hliníkových jehlových profilů. Mezi 1. a 2. nadzemním podlažím probíhá jednoduchá římsa. V patře jsou čtyřdílná kastlíková okna bez šambrán, mezi nimi jsou lisény, okno v rizalitu není lemováno lisénami, naopak je ve vystupujícím rámci a v místě lisén zdivo ustupuje. Lisény nesou zalamované kladí s korunní římsou. Články nejsou pod vrstvou tvrdé břízolitové omítky příliš čitelné. Interiéry jsou plochostropé, větší část přízemí je nově upravena jako prodejna potravin, jejíž prostory přesahují průrazem i do sousedního domu.