kaple Nejsvětější Trojice

Původně jednolodní zděná kaple s obdélným půlkruhově uzavřeným kněžištěm, sklenutým plackou, k němuž byla v r. 1903 přistavěna dřevěná širší loď s hrázděnými prvky v podokenní části a kolem oken, v pseudogotickém stylu. Zdivo presbyteria z kamenných kvádrů, se zbytky hrubší okrové omítky, sokl z větších kamenných kvádrů. Na každé straně 1 okno v kamenném ostění se segmentovým nadpražím a parapetem, později zarovnaným. Dřevěná část je pod světle hnědými prvky hrázdění obita prkny naležato, s okrovým nátěrem. Na podélných stranách jsou vždy dvě okna s trojúhelným zakončením a drobnou sítí tabulek. Na vstupním průčelí uprostřed vystupuje mělký trojosý rizalit s dřevěným trojúhelným štítem. Okna jsou snížena jen na horní třetinu, dveře v dřevěné zárubni jsou dvoukřídlé, poměrně bohatě pseudoslohově zdobené, s mřížemi v prosklených částech. Střecha nad přístavbou je valbová se sedlovým zastřešením rizalitu, ve vrcholu s polygonální zvoničkou s lucernou a jehlancovou střechou. Nad zděnou lodí je střecha sedlová, v zadní části obdobná sanktusní věžička s křížem a makovicí ve vrcholu. Krytina všech střech plechová, s nátěrem.