kaple sv. Cyrila a Metoděje

Menší roubená kaple z vnější strany kompletně krytá šindelem seřezaným do špice, vystavěná na podezdívce obdélného půdorysu a završená přesahující zvalbenou střechou s vikýři. Kaple po stranách prolomena pravoúhlým oknem ve vyřezávaném rámu, z průčelí otevřena předsíní. Předsíň překrytá podlomenicí nesena čtyřmi vyřezávanými sloupky a přístupná po pěti schodišťových stupních. Po stranách vymezuje předsíň deštěná balustráda s výyřezávanými motivy křížů, srdcí a kruhů. Deštěné zábradlí pokračuje i nad schody, kde je ukončeno vyřezávanými sloupky. Předsíň zdobena vedle řezeb i malbou. Vstup z předsíně do plochostropé kaple uzavírají dvoukřídlé dveře ve vyřezávaném rámu. Dveře jsou v horní části proskleny, kryty mříží, ve spodní plné části zdobeny v obdélných polích kosočtverci a obdélníky s vyřezávanými srdci. Strop kaple novodobý - lakovaný. Průčelí stavby, ukončuje trojúhelníkový štít ve vrcholu s kabřincem a novodobým křížem. V ploše štítu namísto dřívějšího kříže vyobrazení sv. Cyrila a Metoděje, po stranách z lišt složený motiv čtvrtsluncí.