Obecní dům

Budova hotelu č.p. 70 je zděná stavba o třech nadzemních podlažích vybudovaná na nepravidelném obdélném půdorysu orientovaná jižním průčelím do Husovy ulice. Zastřešení domu obstarávají sedlové střechy, nad jejichž průnikem je osazena čtyřhranná kónicky se zužující věž s lucernou zakončená osmibokou hrotitou jehlou. Střechy jsou kryty pozinkovaným plechem, vnější omítky jsou hladké štukové architektonicky řešené v neorenesančním stylu, k výzdobě je užit secesní dekor v průčelí velmi bohatý, doplněný skleněnou mozaikou. Sokl je opatřen kamenným deskovým obkladem z pískovce. Truhlářské prvky (okna, dveře, atd.) jsou dochovány jako historický originál, vybavení interiéru je dochováno pouze torzálně (schodiště, dlažby, části truhlářských konstrukcí, části štukové výzdoby stropů). Interiér v 1. podzemním podlaží (sklep) je tvořen betonovou litou konstrukcí s obezděním v pohledovém líci. Betonové podlahy silně narušilo nefunkční odvodnění, stropy jsou řešené převážně valenou klenbou založenou do jednotlivých klenebních pasů. Fasáda je hladká, žluté barvy.