kaplička

Hlavní průčelí kaple prolomeno vstupním otvorem uzavřeným půlkruhovým záklenkem, v něm osazeny dřevěné, z větší části prosklené, jednokřídlé dveře opatřené hnědým nátěrem. V ploše záklenku (supraportě) dřevěná výplň rozdělená do dvou tabulí (nadsvětlík), s profilovaným sloupkem. Po stranách vstupu stojky ukončené profilovanými římsami, nad vstupem klenák se strukturovanou omítkou. Hlavní průčelí po stranách flankováno pilastry s římsovými hlavicemi, nesoucími profilovanou korunní římsu. Na římsu dosedá trojúhelníkový fronton doplněný profilací ramen a ve středu reliéfem Božího oka. Boční fasády kaple s profilovanou korunní římsou. Barevnost fasád: architektonické články v podobě korunní římsy, profilace ramen frontonu a reliéfu Božího oka pojednány v hladké omítce, v bílé barvě; zbylá plocha fasád opatřena tvrdou cementovou omítkou (tzv. břízolitem) šedé barvy. Střecha kaple sedlová s hřebenem kolmým k ulici Zauličí, krytá falcovaným plechem. V přední části hřebene střechy osazen kříž s jetelovým ukončením ramen, opatřený bílým nátěrem. Ke kapli vedou tři schodišťové stupně, horní schod betonový, zbylé dva schody vyskládány z kamenů.