budovy chladného hospodářství

Velký severní trakt areálu obsahuje technologické prostory chladného hospodářství, doplněné sklepními prostorami. Celé hospodářství začínala strojovna chlazení s kompresorovnou. Chladnice byla neveký objekt takřka čtvercového půdorysu, bočně odvětranéhý a ve střešním hřebeni opatřený střešním parníkem. Dřevěná konstrukce krovu se částečně dochovala. Uvnitř severního křídla se nacházela spilka s dřevěnými káděmi, dvě lednice a tři valené ležácké sklepy. Ležácké sklepy pocházejí z let 1884-1885. Poslední z postavených sklepů je situován v nadzemních prostorách postavených z hrázděného zdiva do podoby kolny. Nad spilkou byl umístěný chladící štok. Kvasírna, později přestavěná pro skladové účely, byla ukončená funkční pseudobarokní kapličkou, vystupující ze střechy spilky. Část přístaveb k budově pivovaru směrem do pivovarského dvora svým vzhledem kopírují starší budovy pivovaru, některé částečně překrývá. Jiné stavby a přístavby působí v rámci arálu cizorodě a celkové vzezření areálu degradují. Mezi ně patří např. přístavba solitérní budovy mezi pivovarem a sladovnou va východní straně areálu či patrová přístavba před jižním průčelím včetně nákladní rampy. Veškeré technologické vybavení pivovaru bylo odvezeno a interiéry pivovaru byly novodobě upravené.