dům

Nárožní dům obdélného půdorysu s valbovou střechou stojí na náměstí v jeho východní části v blízkosti kostela. Objekt fary je dvoupodlažní. V hlavním průčelí je v přízemí tříosý, v patře šestiosý. V přízemí vlevo jsou obdélná garážová vrata, zcela vpravo je vstup krytý markýzou. Všechny zbylé otvory jsou okenní, tvarově jsou pravoúhlé s rovným nadpražím. Výplně jsou novodobé, okenní v plastových profilech bílé barvy dělené na dvě tabule. Dveřní z novodobých dřevěných palubek s hnědou povrchovou úpravou. Severní kratší průčelí otevřené do náměstí není v přízemí prolomeno žádným otvorem, patro je tříosé. Fasáda je novodobá, tvoří ji šedý břízolit s vodorovnými červenými pruhy nad okny, v oblasti kordonové římsy a v soklové části. Z valbové střechy vybíhá dvojice komínů, krytinu tvoří na koso kladený eternit. Východním směrem vybíhá z hmoty domu ohradní zeď prolomená vjezdovou a vstupní branou. Zeď je omítaná, brána je tvořena plechovými vraty se zelenou povrchovou úpravou.