fara

Jedná se o podsklepenou patrovou budovu krytou polovalbovou střechou. V ose západního průčelí byl dodatečně přistavěn vstupní rizalit se štítem, prolomený dvěma okenními osami. Vchod je provizorně zastřešen pultovou stříškou z vlnitého plastu. Okenní otvory jsou dnes vzhledem k osazení menších oken zčásti zazděny, parapety a přímé nadokenní římsy s konzolami jsou barevně zvýrazněny hnědou barvou. Východní fasáda modré barvy je členěna čtyřmi okenními osami. Pravoúhlá okna jsou lemována pásovými šambránami a završena profilovanou vodorovnou nadokenní římsou okrové barvy. Vstup do zahrady je kryt drobným novodobým přístavkem s pultovou stříškou. Severní fasáda má tři okenní osy. V přízemí je jedno z krajních oken zazděno, další dvě jsou opatřena ozdobnou kovanou mříži. Okna v patře jsou stejná jako v případě východní fasády. Štít je prolomen třemi oválnými okénky. Rovněž v případě jižního průčelí je dvojice oken v patře lemována pásovými šambránami a završena profilovanou vodorovnou nadokenní římsou. Barevnost odpovídá východní fasádě. Okno v přízemí je kryto kovanou mříží. Spodní část štítu je prolomena dvěma oválnými okny, v horní části umístěno štukové zrcadlo uprostřed s textem L.P. 1991 odkazujícím k opravě jižní a západní fasády.