kaple sv. Jana Křtitele

Zděná, hladce omítnutá kaple je postavená na obdélném půdorysu v mírném svahu. Hlavní štítové průčelí je orientováno na východ. Vstup do kaple je segmentově zakončený a zvýrazněný plochou, štukovou šambránou. V pravé i levé boční zdi jsou proražená dvě segmentově zaklenutá okna, která také obíhá jednoduchý štukový pás. Okenní otvory jsou podobně jako vstup chráněné pouze kovanou novodobou mříží. Po obvodu kaple obíhá v omítce vytažený nízký sokl, boční zdi jsou horizontálně členěné jednoduše profilovanou korunní římsou. Střecha kaple je sedlová krytá prejzy. Do krovu je na obou stranách proražený vikýř v podobě volského oka. Nad hlavním průčelím je na hřebeni střechy umístěný malý plechový kříž, jehož ramena jsou ukončená trojlistem. Vnitřek kaple je zaklenutý jedním polem křížové klenby, jejíž svorník má podobu stylizované květiny. Podlaha je krytá novou keramickou dlažbou. Interiér kaple je doplněný zděným oltářním stolem, který má jednoduchý hranolový tvar s přesahující horní deskou.