dům

Jednopatrový rohový dům se nachází v Sládkově ulici. Na rohu severní a západní fronty. Hlavní budova má lichoběžníkový tvar, na který západním směrem navazuje mladší křídlo obdélného půdorysu. Střecha valbová, nad křídlem sedlová, krytá pálenou krytinou (bobrovka). Hlavní východní severní průčelí předstupuje před průčelí sousedního domu č. p. 114. Je čtyřosé, v rytmu 1+1+2. V druhé ose z jihu v přízemí je segmentově zaklenutý portál průjezdu s okosenými hranami a klenákem ve vrcholu vyplněný dvoukřídlými rámovými vraty s výplněmi zdobenými elipsovitými slunci. V ostatních osách jsou v líci osazená dvoukřídlá okna rámovaná šambránou. Přízemí je od patra odděleno kordonovou římsou, průčelí je ukončeno profilovanou korunní římsou. Jižní průčelí je v přízemí jednoosé, v patře tříosé v rytmu 2+1. Osa v přízemí je vyplněna jednokřídlými prosklenými dveřmi, před kterými jsou dřevěné dvoukřídlé dveřnice. Okna v patře jsou stejná jako na východním průčelí. Západní průčelí je členěno třemi šikmými opěrnými pilíři a dvěma osami otvorů. Levá osa je mezi prvním a druhým opěrákem od severu, tvoří dvoukřídlé v líci osazené okno v patře. Druhá osa je mezi třetím opěrákem a západním křídlem. V přízemí jednokřídlé dveře, v patře dvoukřídlé v líci osazené okno. Jižní průčelí západního křídla je čtyřosé. V obou podlažích jsou dvoukřídlá v líci osazená okna s šeti tabulkami. Západní štítové a severní průčelí jsou nečleněná.