dům

Jednopatrový řadový dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele se nachází v jižní frontě domů v Sládkově ulici. Střecha valbová, krytá pálenou krytinou (bobrovka). Vstupní severní průčelí je tříosé. Ve východní ose v přízemí je umístěn vstupní otvor ukon-čený trojlaločným záklenkem, rámovaný šambránou, ve vrcholu klenák. Vstup je vyplněný dřevěnými rámovými dvoukřídlými dveřmi s proskleným nadsvětlíkem. Zbývající osy v přízemí tvoří v líci osazená trojkřídlá pětitabulková okna dělená v horní třetině poutcem rá-movaná profilovanou šambránou. Přízemí je od patra odděleno kordonovou římsou, v patře dvoukřídlá čtyřtabulková v líci osazená okna lemovaná profilovanou šambránou a podokenní římsou. Průčelí je ukončeno profilovanou korunní římsou. Dvorní průčelí rovněž tříosé, v západní ose předstupuje před průčelí krátké křídlo kryté pultovou stříškou. Okno v patře to-hoto křídla je v líci, dvoukřídlé, dvoutabulkové. V přízemí jednokřídlá vrata. Druhá část prů-čelí má v patře okna (rovněž v líci) čtyřkřídlá čtyřtabulková. V přízemí ve střední ose okno, ve východní jednokřídlé rámové dveře. Tato část průčelí je ukončena novodobým střešním viký-řem umístěným ve střední ose této části. Vyplněný je jednokřídlým jednotabulkovým plastovým oknem.