dům

Dům č. p. 32 se nachází v ulici ČSA, severozápadně od náměstí, na severní straně ulice ČSA. Dům č.p. 43 je jednopatrový řadový objekt na nepravidelném obdélném hloubkově orientovaném půdorysu obracející s pravým dvorním průčelím a s hlavním průčelím do ulice ČSA. Tříosým přízemím prostupuje vlevo novodobý výkladec se vstupem do prodejny, obdélný okenní otvor vprostřed a vstup do objektu vpravo. Veškeré otvory přízemí jsou opatřeny plochým ostěním s uchy a obíhající lištou. Patrem prostupují čtyři okenní osy sdružených po dvou se společnými šambránami koncipovanými jako v přízemí. Průčelí s jednoduchým soklem horizontálně člení jednoduchá kordónová římsa a profilovaná římsa korunní a vertikálně je objekt vymezen nárožní rustikou. Střecha je sedlová.