dům

Jednopatrový řadový dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele se nachází v jižní frontě domů v Sládkově ulici. Střecha valbová, v ose průčelí do ulice se novodobým vikýřem. Živičná krytina (bonnský šindel). Vstupní severní průčelí je tříosé, symetrické, osově je ukončuje novodobý vikýř. Přízemí je ve východní krajní ose dveřním otvorem lemovaným štukovou šambránou, v horní části stojek jsou výrazné profilované římsy. Otvor je vyplněn trojkřídlými dřevěnými rámovými dveřmi. V západní ose jsou dvoukřídlé dřevěná garážová vrata. Střední osy tvoří šambránou obíhaný okenní otvor s podokenní římsou vyplněný jednokřídlým nečleněným plastovým oknem. Pa-tro je od přízemí odděleno kordonovou římsou. Okenní otvory ve třech osách s šambránou a podokenní římsou a parapetními poli, okna osazená ve špaletě, jednokřídlá, plastová. Parapetní pole zdobena třemi růžemi. Dvorní průčelí nečleněné dvouosé. V přízemí je ve východní ose zadní vstup vyplněný jednokřídlými dveřmi, v druhé ose a v patře jsou plastová jednokřídlá okna osazená ve špaletě. Průčelí je ukončeno masivním segmentově ukončeným vikýřem se trojkřídlým oknem. Před východní stranu průčelí předstupuje jednoosý přístavek. Západní strana přístavku má segmentově ukončená dvoukřídlá okna ve dvou osách.