vila

Dvoupatrový objekt na nepravidelném půdorysu s dynamicky řešenou, konkávně zaoblenou levou částí stavby směrem do zahrady. Střední část domu, vybíhající hluboko do zahrady směrem k Barrandovské ulici, lemující spodní část parcely, je prosvětlená v obou podlažích širokými okny a částečně zapuštěným balkonem na dvou sloupcích (1.patro). Pravá část objektu je snížená, s navazující rozlehlou plochou terasy. Hlavní vstup je orientován do ulice Skalní, odkud je dnes objekt přes vzrostlou vegetaci na oplocení jen stěží viditelný. Objekt je situovaný ve svažitém terénu tak, že směrem do zahrady je dvoupatrový, směrem do ulice Skalní ale pouze přízemní. Vstup je tedy z horního podlaží, parter vstupu je řešen v kombinaci trojkřídlých prosklených dveří horizontálně členěných příčkami a pásu čtyř obdélných oken. Vstup kryje oplechovaná plochá stříška. Přístup do objektu nebyl umožněn. Podle půdorysů publikovaných v literatuře je patrné, že v interiéru byla realizována dvojice šnekových schodišť, lehce zaoblený obytný prostor v levé části má mezonetový charakter, pod galerií byl umístěn krb. Pozn. mezi pozemky zahrad čp. 176 a čp. 327 byla původně průchozí pěšina mezi Barrandovskou a Skalní, při Barrandovské ulici s nástupním betonovým schodištěm (parc.č. 1635).