dům

Patrový řadový dům je částečně podsklepený, hladce omítnutý (barevnost: růžová, články bílé), vložený podélnou východní okapovou stranou ke komunikaci. Druhé patro hrázděné. Střecha je sedlová krytá frankfurtskými taškami, štít oplechován. Pultem střechy na straně do komunikace a do dvora prostupují 2 čtvercová střešní okna a směrem do dvora vystupuje nad pult střechy komínové těleso. Uliční průčelí je v přízemí a druhém patře čtyřosé a v patře pětiosé (členěné v rytmu os 1-1-3). Fasáda je horizontálně členěna prostou kordonovou římsou v úrovni mezi 1. a 2. patrem – patrná ve střední části plochy fasády. Výplně pravoúhlých otvorů jsou ve špaletách, rámovány ve štuku vytaženou jednoduchou šambránou. V přízemí, v prvé ose zleva – novodobá garážová vrata, v druhé ose zleva se nachází obdélný vstup. Výplní jsou novodobé jednokřídlé laťové dveře se skleněnou středovou výplní horizontálně dělenou tenkými lištami do tří polí. Okna v přízemí a v patře jednoduché, jednokřídlé, dělené do šesti okenních polí, v 2. patře do čtyř okenních polí.