kostel sv. Kateřiny Sienské

Kostel sv. Kateřiny je jednolodní stavbou s půlkruhovým závěrem, dvojicí čtvercových sakristií po stranách a čtvercovou věží nad západním průčelím. V čelním průčelí se nachází obdélný hlavní portál. Věž vytváří plochý rizalit, po jehož stranách jsou vedlejší vchody, a člení tak průčelí. Nad vchody v průčelí jsou tři půlkruhově zakončená okna. V lodi je umístěno dvanáct osově souměrných okenních otvorů s půlkruhovými záklenky a jsou vyplněny vitrážemi. Fasáda kostela je natřena monochromním nátěrem ve světlém odstínu. Okenní otvory mají zvýrazněné šambrány se zdůrazněnými klenáky. Střešní krytina lodi je tvořena plechovými šablonami ve tvaru čtverce na koso přibíjenými na bednění. Z hřebene střechy nad presbytářem vybíhá sanktusníková věž, tvořená lucernou s cibulovou střechou, cibulí a křížkem na vrcholu. V sakristiích přiléhajících k severní a jižní straně lodi se nachází oratoře se sedlovou střechou, půlkruhovým oknem ve štítu a s okenními nikami.