lovecký zámeček

V upraveném okolním terénu samostatně stojící roubená stavba na kamenné podezdívce členitého půdorysu, která byla postupně přistavována. Střechy jsou sedlové kryté šindelem. Hranolová třípodlažní věž rizalitově vystupuje na severozápadním nároží a je zastřešena valbovou dlátkovou střechou. Na vrcholu má kované korouhve s datacemi 1906 a 2007. Stěny celého objektu jsou pobity drobným šindelem různého zakončení. Okna obdélná sdružená, dvoudílná nebo třídílná ve společném rámování a s horní částí členěnou na čtyři čtvercové tabulky, opatřená okenicemi a mosazným kováním. Horní část věže a štíty odděleny římsami nesenými konzolami a členěny hrázděním a řezbami ve tvaru vějířků. Věž je ze tří stran opatřena balkony nesenými řezbenými konzolami. K věži ze zadní, východní strany přiléhá arkýř přístupný z vnitřního schodiště vedoucího na věž. Terasa přiléhající k severozápadnímu nároží budovy je vymezena kamennými sloupky a dřevěným zábradlím mezi nimi.