kaple sv. Cyrila a Metoděje

Objekt se nachází v těsné blízkosti kostela. Sestává ze dvou částí - vstupní nadzemní části se schodištěm a z navazujícího, do terénu zapuštěného prostoru se studnou. Objekt nad vstupem na čtvercovém půdoryse je krytý sedlovou střechou, hlavní průčelí prolamované, s výrazným stylizovaným obloučkovým vlysem pod profilovanou korunní římsou, na vrcholu je usazen kamenný kříž. Uprostřed je umístěn půlkruhový portál s dvojicí toskánských sloupů ve zkosených špaletách, nad ním je vsazen medailon s hlavami sv. Cyrila a sv. Metoděje. Plocha fasád je strukturovaná rýhováním do podoby kamenného zdiva. Podzemní část na půdorysu šestihranu je zaklenutá kupolí s prosklenou lucernou, krytou nízkou plechovou stříškou s křížkem ve vrcholu. V interiéru kaple se nachází výmalba s cyrilometodějskou tématikou. Dosud je zachováno původní vybavení - zdobená kovaná mříž vstupních vrat, kamenná dlažba a schody, kované zábradlí schodiště, mensa se sousoším sv. Cyrila a Metoděje, v lucerně barevné skleněné výplně a tvarované kovové pruty pro zavěšení lustru.