areál kostela sv. Václava s dřevěným křížem

Jednolodní kostel sv. Václava s trojbokým závěrem na severní straně a hranolovou věží na straně jižní. K věži je připojeno schodiště, jehož plášt tvoří úsek válce. Na západní straně byla v roce 1992 přistavěna k sakristii patrová oratoř, jejíž fasáda nese architektonické prvky původní fasády. Okna v patře segmentová lemovaná šambránou s ušima a kapkami. Na okny úseky segmentových říms. V přízemní dvoukřídlý boční vstup. Na východní straně je před střední okenní osou představena přízemní pravoúhlá předsíň bočního vchodu. Fasáda členěna kostela lezénovým rámem. Věž kryta stavovou jehlanovou plechovou střechou. Kolem kostela prostranství vymezené tarasní zdí z roku 1949, která navazuje na původní tarasní zeď. Na prostranství je osazen dřevěný vyřezávaný kříž od Františka Vymyslického z roku 1908.