městské lázně s bazénem

Budova s dvoupatrovým průčelím a 19 osami. V levé části ve 3. ose vstupní dveře se schodištěm. V 1. a 2. ose v prvním patře balkon, nad ním a nad 3. a 5. osou rovná předsazená stříška, která vystupuje z jednopatrové části, která je mírně zasunutá (vzhledem k 19. osové části průčelí, které je ve zvýšeném přízemí). Nad touto částí ve 4. - 19. ose je balkon. Okna bez členění s vrchním poutcem. V dalším úskoku za patrovou částí je dvoupatrová část, okna ve tvaru T. Levý bok je 22 osý, 3. - 6. osa zprava úzká v rizalitu, 1. - 6. osa do úrovně prvního patra, jinak zvýšené přízemí 19. - 22. osa opět úzká okna. Za touto částí v úskoku jednopatrová část bez oken se sedlovou střechou z eternitu se hřebenem kolmým k průčelí. Okna čtyřtabulková. Zadní průčelí zvýšené, přízemí desetiosé, okna nečleněná s poutcem nahoře. V úskoku vpravo jedna osa, nahoře jednopatrový segmentový štít s dvěma kruhovými okny nad sebou. Pravý bok- přízemní část má dvě osy, jinak 3 osy. První osa je do úrovně 1. patra, 2. - 3. osa zvýšené přízemí, ve 4. - 8. ose velká okna bazénu, před nimi na předsunutém přízemí balkon. Pravý bok- má část sedlovou střechu (vlastní bazén), velká okna mají 9 tabulí do kovových rámů, na ose dveře na předsunutý průběžný balkon. Nepodsklepeno, šedá břízolitová omítka, obdélný půdorys stavby.