kaple sv. Víta

Jedná se o volně stojící zděnou omítanou kaply s datací na fasádě (1761), se zdojenými pilastry, nesoucí výrazně profilovanou římsu. Půdorys kaple je obdélný s půlkruhovým chorem. Okna na bočních průčelích segmentově zaklenuta a opatřena mříží. Nad vstupem do objektu v hlavním průčelí elipsovité okno, opatřené také mříží. Štít s trojúhelníkovým vyvrcholením, při krajích dvě voluty. V trojúhelném nástavci vložen segmet, pod ním výklenek půlkruhově zaklenut. Před štítem dvě řady krytiny. Střecha sedlová s námětky, krytina prejzová. Za štítem vyčnívá zvonice opatřená na vrcholu křížem. Obdobný kříž na druhé straně hřebene střechy. Zadní průčelí s jednoduchou římsou a sedlovou střechou s námětky. Na ose umístěno jedno okno opatřené mříží. Štít jednoduchý trojúhelný, mírně přesahuje hřeben střechy zadní části kaple. Štít opatřen dvěmi řadami prejzové krytiny. Ve štítě segmentově zaklenutý otvor.