koupelny a správní budova

Koupelny a správní budova jsou velkým objektem na nepravidelném členitém půdorysu, tvořeným dvěma v podstatě samostatnými budovami. Koupelny a správní budovu spojuje krček s vnitřním samostatným schodištěm. Dvoupodlažní správní budova má železobetonovou konstrukci. Omítnutá fasáda je členěná do tří (v kratších stranách), respektive do osmi polí (v delších stranách). V ose severovýchodní podélné strany se nachází vstup s portikem na kamenných sloupech s omítanou zídkou, zdobenou reliéfy se dvěma ležícími ženskými postavami a hornickým znakem uprostřed. Správní budova má rovnou střechu. Také jednopodlažní koupelny mají železobetonovou konstrukci, doplněnou okny a cihelnou vyzdívkou. S jámovou budovou je spojuje železobetonový prosklený most na sloupech, určený pro pohyb horníků.