silniční most č. 312-006

Obloukový železobetonový most přes pastvinskou přehradu o délce 105 m, rozpětí oblouků cca 42,5 m, vzepětí 8,25 m a šířce 7m ( včetně chodníku po každé straně). konstrukce o dvou železobetonových segmentových obloucích rozepjatých mezi nábřežními a středním pilířem nese přímou desku s mostovkou. Mezi ní a oblouky jsou svislé betonové vzpěry, mostní deska má zespoda rímovou konstrukci. Břehové pilíře jsou obloženy žulovými, hrubě opracovanými kvádry, zbytek konstrukce má tenkou vrstvu cementové omítky. Mostovka dlážděna žulovými kostkami, chodníky mají živičný povrch. Zábradlí je oceové, nýtované, na krajních pilířích jsou zachované původní etonové konstrukce stožárů osvětlení. ( popis J. Svobodová 1995)