kaple

Kaple je vystavěna na zdivu z lomového kamene a pravděpodobně zčásti i na skále, což je skryto pod vrstvou šedivé hrubozrnné tvrdé omítky. Stavba obdélného půdorysu je neorientovaná, závěrem obrácená k severu. Západní podélná strana je do výše 1 m zděná a rovněž pokrytá šedivou hrubozrnnou tvrdou omítkou. Svisle upevněné dřevěné desky tvořící plášť kaple jsou namořeny v hnědém tónu. Trojice bílých oken, dvě z východní strany a jedno ze západní, jsou obdélná s trojúhelným završením. Dělí je dvojité křížení do šesti polí. Vchod z jižního průčelí je jednoduchý, pravoúhlý. Ne sedlové střeše, kryté válcovaných plechem, je čtyřboká zvonice se zavěšeným malým zvonem. Vížka je završená jehlancovitou oplechovanou střechou, makovicí a křížem.