venkovská usedlost

Řadová patrová venkovská usedlost se sedlovou střechou, okapově orientovaná. Jihozápadně směřující hloubkový hospodářský trakt se napojuje na severně orientovanou obytnou část. Hlavní severní přízemní průčelí prolamuje jedna okenní osa a vstup do objektu. Patro prolamuje čtveřice dvoukřídlých šestitabulkových oken. Všechna okna jsou osazena v líci hladké fasády, která je přerušena pouze jednoduchou kordonovou římsou mezi patry, soklová část je barevně oddělena podrovnávkou. Po poslední rekonstrukci bylo zobytněno podkroví, které nyní osvětluje dvojice střešních oken, orientovaných do ulice, dvorní část je také opatřena střešním oknem. Dvorní trakt v minulosti uzavírala stodola, která dnes již neexistuje.