kaple sv. Jana Nepomuckého

Zděná stavba postavená na mírně obdélném půdorysu s rovným závěrem, orientována k severu. V ose vstupního jižního průčelí je prolomen obdélný segmentový vstup s hladkým kamenným ostěním. Vstup, dnes zapuštěný pod úroveň okolního terenu uzavírá novodobá kovaná mříž. Plocha průčelí hladká, nezdobená, ukončená vyšší profilovanou korunní římsou. Na římsu navazuje mírně převýšený trojúhelníkový štít lemovaný obvodovou vyžlabenou římsou. Plocha štítu hladká, zdobená jednoduchým křížem, hrana štítu oplechovaná. Boční stěny hladké, načleněné, bez otvorů, ukončené vyšší profilovanou podstřešní řísmou navazující na korunní římsu průčelí. Kolmá stěna závěru zcela hladká, bez římsy. Sedlová střecha, nad závěrem valbová, krytá plechem. Hmota kaple, částečně zapuštěná do okolního terenu je bez soklu.