kaple sv. Jana Nepomuckého

Zděná stavba na čtvercovém půdoryse se zaoblenými nárožími a výrazně tvarovaným štítem. Stavba je horizontálně členěna soklem, vertikálně pak u obou bočních stěn a zezadu plochými pilastry, jimiž jsou vymezena vpadlinová pole. Stěny vrcholí plošným fabionem, na který navazuje tvrdě pojatá plochá římsa - zjevně výsledek pozdějších úprav. Čelní stěna se otevírá portálem se stlačeným oválným záklenkem. Portál vyplňují dřevěné dvoukřídlé dveře s ozdobným kováním. Nade dveřmi je proveden letopočet 1833, pod ním menším písmem letopočty 1933, 1973, 1992. Střecha je tvořena nízkým jehlancem, krytým plechem. V bocích je na ní nasazen konkávně projmutý štít s úzkým půlkruhově klenutým otvorem, v němž je zavěšen zvonek. Štít je ukončen segmentově vzednutou římsičkou, krytou prejzy, a završen křížkem. Předmětem ochrany je kaplička sv. Jana Nepomuckého.