oplocení

Pozemek fary je ohraničen ze tří stran plaňkovým oplocením podloženým podezdívkou a neseným sloupky z opracovaného pískovce. Podezdívka plotu je pouze na jižní tedy spodní straně pozemku. Na západní a východní straně vzhledem ke stoupajícímu terénu nebyla provedena. Z jihu je podezdívka přerušena několika schodovými stupni ve vazbě na branku v ose vstupu. Pískovcové sloupky se dochovaly na jižní a na východní straně. Tyto plotové pilířky mají čtvercový průřez, z vrchní strany jsou zaoblené pomocí sražení rohů. Ze stran mají vytesané zámkové kapsy pro zaklesnutí dřevěných příčlí plotových plaňkových dílců. Jsou zapuštěné do vytesaných kapes v kvádrech podezdívky, od její vnější hrany mírně odsazených. Dřevěné plaňkové plotové dílce jsou dožilé a z části již chybí, v místech absentujících pískovcových sloupků jsou nesené kovovými trubkami. Vstupní dvoukřídlá kovová branka s drátěným výpletem je novodobá.