garáž

Objekt garáže se skleníkem stojí na severozápadní straně pozemku zahrady. K západní stěně obdélné garáže s přilehlou místností pro řidiče o čtvercovém půdorysu na jihozápadní straně (celkově o půdorysu připomínající písmeno L) přiléhá podélná stavba skleníku. Garáž s plochou střechou je vystavěna ze železobetonu s cihelným výplňovým zdivem a opatřena omítkou. Severní průčelí prolamují dva obdélné vjezdy s původními roletovými kovovými vraty. Severní a jižní průčelí zvýrazňuje atiková zídka. Hlavní prostor garáže s plochým stropem děleným železobetonovými trámy do tří částí osvětlují na východní a západní straně dvě obdélná okna s kovovou výplní s rastrem obdélných tabulek. Na jihozápadní straně je vstup původními výplňovými dřevěnými dveřmi do bývalé komůrky pro řidiče, osvětlené obdélným oknem s kovovou výplní.