městský dům

Jednoposchoďový dům, v dvorní části 1. NP pod úrovní prudce klesajícího uličního terénu, fasáda s klasickými neorenesančními prvky je členěna v přízemí kvádrovou a v patře pásovou bosáží, průběžnými profilovanými mezipatrovými a hlavními římsami, nárožním kvádrováním, okolo segmentových oken šambrány, boční východní průčelí uliční je pětiosé. Na dvorním průčelí dvoupatrový jednoosý rizalit, vstup dvoukřídlými dveřmi, s půlkruhovým záklenkem. Střecha valbová. Vchod od severozápadu do síně se schodištěm. Prostory vlevo zaklenuty v přízemí plochými plackami; při krátké uliční straně velký sklep s půloválnou kamennou valenou klenbou. Kamenná ohradní zeď, vrata- umělecká kovářská práce, altán v zahradě- osmistěnný, fasáda členěna lisénami, vstup na východní straně, okna a dveře s půlkruhovými záklenky.