skladiště

Dřevěný přízemní objekt byl obdélného půdorysu se soklem z kamenného režného zdiva, pod sedlovou střechou krytou osinkocementovými čtvercovými na koso kladenými šablonami, jejíž krokve a vaznice měly profilovaná zhlaví. Stavba byla rámové konstrukce, v horní části bedněná svisle s přelištováním, v části dolní bedněná vodorovně. Východní a západní podélná průčelí byla stojkami rámu rozdělena do pěti polí, z nichž v prostředním byla posuvná vrata, před nimiž byly zachovány zbytky konstrukce rampy. Severní a jižní boční průčelí byla stojkami rámu rozdělena do čtyř polí. Uprostřed těchto průčelí byla zamřížovaná okna, což vedlo k tomu, že stojka rámu v ose budovy musela být posunuta z osy k západu.