skladiště

Jednalo se o přízemní hrázděnou budovu se soklem z režného kamenného téměř kyklopského zdiva postavenou na obdélném půdorysu pod sedlovou střechou drážního typu krytou na koso kladenými čtvercovými osinkocementovými šablonami. Severovýchodní podélné ke kolejišti obrácené průčelí bylo svislými stojkami hrázdění rozděleno do jednadvaceti různě širokých polí, vyzděných cihelným režným zdivem běhounové vazby o tloušťce 15 cm. Ve 2., 8., 14. a 20. poli byla okna „továrního“ typu o 5x6 tabulkách, v 5., 11. a 17. širším poli byly asi dvoukřídlá posuvná vrata, později v 5. a 11. poli zazděna a nahrazena okny a v 17. poli vodorovně na sraz zabedněna. Rovněž okna (i ta po vratech) byla, až na to ve 2. poli, zabedněna různými deskami. Mezi soklem a hrázděnou konstrukcí byly zachovány zbytky konstrukce rampy, která se táhla asi podél celého průčelí. Severozápadní boční dvouosé štítové průčelí bylo z cihelného režného zdiva místy křížové nebo polokřížové vazby tloušťky asi 30 cm. Okna měla pískovcové okosené šambrány s podokenní pásovou římsou, později byla z části zazděna (tři vrstvy cihel) a z části zabedněna. Jihozápadní podélné ke komunikaci obrácené průčelí bylo patrně stejné jako průčelí severovýchodní, v době zápisu zcela zarovnané regály a zbožím vietnamské tržnice. Lišilo se pouze větším přesahem střechy. Jihovýchodní boční štítové průčelí bylo hrázděnou konstrukcí rozděleno do dvou polí, bylo asi nově vyzděno a obloženo kabřincem napodobujícím běhounovou vazbu. Štít byl svisle bedněn s místy zachovaným přelištováním. K průčelí byl přistavěn nízký přízemní hladce omítnutý novodobý objekt úzkého obdélného půdorysu pod pultovou na jihozápadě zvalbenou střechou krytou šablonami z živičné lepenky, se soklem obloženým kabřincem. Objekt měl na jihozápadě dveře s ostěním na stranách obloženým kabřincem a na straně jihovýchodní tři široká šestitabulková, asi pevná, okna.