Duslova vila

Patrová vila se suterénem, na půdoryse obdélníka, krytá mansardovou střechou. Na západě se k ní váže odsazená přízemní přístavba verandy, rovněž na půdoryse obdélníka, s plochou střechou, tvořící terasu. K východnímu průčelí byla v úrovni suterénu v 80. letech 20. století připojena přístavba. Vila je umístěna ve svahu, v severním pásu městského opevnění, v linii příkopu. Suterén je ze severní strany pod úrovní terénu. Pro fasády je příznačné bohaté, výrazně symetrické členění architektonickými články, převzatými převážně z období vrcholné renesance, celkové pojetí fasád je částečně eklektické. Střecha je kryta měděným plechem a završena dekorativní železnou korunou. Předmětem ochrany je Duslova vila čp. 203 s pozemkem.