radnice

Řadový dvoupatrový dům o 4 okenních osách, krytý sedlovou střechou (pálená krytina). Fasády člení v úrovni přízemí a 1.patra toskánské pilastry, nesoucí římsu, na níž spočívá hladké 2.patro, ukončené hlavní římsou. Nesymetricky umístěný kamenný portál se stlačeným záklenkem s klenákem ve vrcholu je vložen mezi dva ploché pilastry, nesoucí kladí a rozlomený štít s vloženou kartuší s městským znakem. Okna přízemí i patra jsou pravoúhlá s uchy, doplněná v nadpraží trojúhelnými a segmentovými římsami, okna 2. patra jsou nečleněná. V ose domu je v úrovni 2. patra umístěna hluboká nika, lemovaná pilastry, jež nesou kladí a trojúhelný tympanon, prorůstající hlavní římsou. V nice na válcovém podstavci, podepřeném velkou kamennou kartuší, je umístěna stojící socha Panny Marie Immaculaty.