zámek

Čtvercový půdorys s valbovou mansardovou střechou, krytou pozinkovaným plechem a mansardovou římsou. Ve střeše režný cihelný komín. Fasády se soklem odlišeným barvou a jednoduchou korunní římsou. Omítky jsou hrubé. Hlavní vstup na východě fasády sklenutý půleliptickým pasem s odsazenými patkami. V přízemí 3 na výšku obdélná okna s hladkými paspartami. V patře 6 tvarově stejných oken, střední 2 okna sdružená s hladkou paspartou. V jižní fasádě v přízemí 5 obdélných oken s paspartami, v patře 6 oken; střední sdružená; nad třetím oknem zleva malý kruhový otvor. Do sklepa uprostřed průčelí nízký větrací otvor se segmentovým záklenkem; zděné ostění. V západní fasádě 2 obdélné vstupy; ocelová zárubeň. V přízemí ležatě obdélné okno; v pravé polovině 2 na výšku obdélná okna. V patře 5 obdélných oken s hladkou paspartou. V severní fasádě v přízemí 4 na obdélná okna, v patře oken 6.