dům

Patrový zděný dům obdélného půdorysu stojí v řadové zástavbě náměstí a štíty navazuje na sousední objekty. Sedlovou střechu krytou plechovými šablonami prostupuje dvojice mohutných pultových vikýřů s trojdílnými okny. Tyto novodobé nástavby doplňuje v horním dílu střechy dvojice starších sedlových vikýřů. Jižní průčelí s hladkou omítkou člení pouze korunní a patrová římsa. Pravoúhlé okenní otvory v patře lemují jednoduché šambrány zvýrazněné oproti kávové barvě průčelí bílým nátěrem. V přízemí nalezneme trojici vstupů umístěných v segmentově zakončených otvorech. Hlavní vstup situovaný uprostřed je osazen dvoukřídlými dveřmi s klasicistní profilací. Boční vstupy opatřené trojdílnými shodně profilovanými dveřmi vedou do komerčně využívaných prostor. K severnímu dvornímu průčelí přiléhá menší přístavba.