dům

Dvoupodlažní dům obdélného půdorysu má valbovou střechu krytou plechovými šablonami. Klasicky formovaná hmota průčelí se svým tvaroslovím hlásí k rané novorenesanci. Z průčelí směřujících do Frýdlantské a Spojovací ulice mělce vystupují středové rizality se symetricky umístěnými vstupy. Okenní a dveřní otvory v rizalitech mají segmentové záklenky a segmentově zaklenuté nadokenní římsy. Ostatní okenní otvory jsou půlkruhové s rovnými nadokenními římsami společnými vždy pro dvě okna. V jihozápadním nároží jsou druhotně proraženy dva výkladce. V úrovni rizalitů spočívá korunní římsa na konzolách a jejich přízemí rámují bosované lizény. Fasádu dále zdobí štukové rozety a rozvilinové vlysy umístěné pod okny patra. Omítka je hladká s nátěrem ve světle zeleném odstínu s tmavšími plastickými prvky.