dům

Patrový dům má obdélný půdorys. Hřeben poměrně vysoké sedlové střechy kryté červenými eternitovými šablonami, která je osazena třemi vikýři, je rovnoběžný s ulicí. Fasádu domu člení bohatá štuková výzdoba. Segmentové zakončení původních vstupních a okenních otvorů v přízemí, které lemuje profilovaná štuková šambrána přerušovaná stylizovanými klenáky, plynule přechází ve zdobné parapetní výplně oken v patře. Meziokenní prostor vyplňují tři vertikální rámovaná zrcadla. Krajní jsou v horní části opatřena bohatým dekorem. Celek fasády doplňuje korunní římsa se zubořezem. Vstup do objektu osazený dvoukřídlými zdobnými dveřmi s nadsvětlíkem je situován v jeho pravé části. Přízemí domu degradují zcela nevhodné novodobé velkoplošné výkladce.