dům

Řadový dvoupodlažní dům s okapovou orientací má sedlovou střechu krytou vláknocementovými šablonami. Střechu prostupuje trojice sedlových vikýřů. Objekt má jemně modelovanou eklektickou fasádu s převahou novorenesančních prvků. Patru dominuje balkón se zdobným kovovým zábradlím posazený na čtyřech krakorcích. V bosovaném přízemí se nacházejí segmentově zaklenuté výkladce a asymetricky umístěná vstupní vrata. Ta jsou dřevěná dvoukřídlá členěná profilovanými kazetami a zakončená nadsvětlíkem s ochranou mříží. Patrovou římsu člení zubořez. Korunní římsu nesou konzoly s rozetami v mezipolí, které se opakují i na spodní straně balkónu. V parapetních zrcadlech a suprafenestrách vidíme štukové grotesky s rozvilinami. Hladká omítka je v ploše fasády provedena v odstínu slonové kosti, architektonické články v odstínu světle béžovém. Objekt propojuje s radnicí brána a novodobý spojovací trakt.