bývalá sýpka

Zděný patrový objekt na dlouhém obdélném půdorysu, součást dvou dlouhých budov, původně obsahujících stáje, stodoly. Původně sýpka, upravená v přízemí na deputátnické byty. Na severní straně navazuje na objekt dům č. p. 94. Objekt je okapové orientace, krytý sedlovou střechou s vlnitým eternitem. V hřebeni je komín z režného cihelného zdiva. Stěny přízemí jsou prolomeny okny v hlubokých nikách, zaklenutých elipsovitými oblouky. Okna jsou novodobá, dvou a trojkřídlá. Průčelí směrem do dvora prolomeno třemi oblouky, štítové průčelí dvěma. V patře původně oválná okénka, v roce 2010 v jejich místech vybourány obdélné otvory a osazena nevhodná okna. Krov je dvoupatrový. Objekt byl v interiéru zcela přestavěn. Vedle domu na dvorní straně zahrada oplocená drátěnými dílci na betonové podezdívce.