židovská modlitebna

Osazením stavby ve svahu tvoří suterén současně přízemí zadní části v úrovni dvorku, zvýšené přízemí je zároveň 2. podlažím v zadní části domu. K bočnímu průčelí přiléhá novodobý (hmota je připomínkou staršího řešení) přístavek se vstupem a s jednoramenným schodištěm. Objekt zastřešen sedlovou střechou s hřebenem na půdorysu L, která navazuje na sousední dům a do dvorní části se obrací asymetrickým zděným štítem. Nad přístavkem je pultová střecha. Krytina z eternitových čtvercových šablon, za hřebenem komín z režných cihel s nástavcem. Fasáda hladce omítaná, členěná podokapní omítanou římsou. Uliční průčelí trojosé, v první ose v přístavbě z ulice vstup završený segmentem, ve dvou osách čtyřkřídlá okna s pevným poutcem ve 2/3 výšky okna. Pod okny malá obdélná okénka suterénu. V ose meziokenního pilíře pod hlavní římsou malá nika. V bočním průčelí v úrovni zvýšeného přízemí okno zaklenuté polovinou elipsy, v úrovni suterénu obdélný vstup s jednokřídlovými dveřmi. V přístavku v úrovni suterénu otvor pro malé okénko a vstup, nad ním obdélníkové okno. Otvory bez výplní zajištěny provizorním zabedněním. Ve dvorním průčelí je v úrovni suterénu vstup, ve 2. podlaží malé čtvercové okénko, ve štítu malé okénko. Za domem je dvorek, vymezený kamennou ohradní zdí, která je fragmentem někdejší obvodové zdi dvorního stavení, zaniklého po polovině 20. stol. Zeď je směrem k domu odstupňována a zakryta taškami (dvorek včetně ohrazení bez památkové ochrany).