zbytky synagogy

Bývala synagoga je situovaná na východní straně návsi ve dvoře usedlosti čp. 25. Zřícenina někdejší synagogy v současnosti přiléhá k v V části obytného domu zmiňované usedlosti. Je obdélného půdorysu vystavěná ze smíšeného zdiva, stěny převážně z lomového kamene, klenutí oken, z pálených cihel. Obvodové zdivo objektu je zachováno přibližně do vrcholu kleneb. Ve V průčelí je dvojice půlkruhově uzavřených oken, mezi nimi je umístěn ve zdi výklenek s odsazeným půlkruhovým záklenkem. Nad ním je prolomen malý kruhový otvor. V podélných stěnách stavby je po dvou půlkruhově sklenutých oknech. Na západě S stěny je vysoko položené zhruba čtvercové okénko se stlačeným segmentovým obloukem. JZ část původního zdiva synagogy se nedochovala, v 90. letech 20. století zde byla vestavěna nevhodně kůlna s pravoúhlým překladem s železnou traverzou. Stavba byla klenutá třemi poli plackové klenby, dnes je propadlá. Předmětem památkové ochrany je bývalá synagoga na předmětném pozemku.