městský dům Starý zámek

Nárožní zděný patrový dům půdorysu L o 7 x 9 okenních osách, krytý mansardovou střechou s pálenými taškami. Průčelí hladká, se střední partií (v šíři 3 a 3 os) zdůrazněnou plochými lisénami, člení je plochá kordonová a profilovaná hlavní římsa. Okna 1. patra mají ploché rámy s uchy. Hlavní portál je kamenný s půlkruhovým záklenkem v pravoúhlém, na nároží okoseném rámu, který prorůstá klenák. Ve středu na šíři falešného rizalitu zvýrazněného pilastry jsou umístěny nízké, půlkruhově ukončené štíty s oválnými okny. Ve středu boční fasády mírně vystupující rizalit, v patře 8. okenní otvor zazděn. Přízemí rizalitu odděleno profilovanou kordonovou římsou a plechovou stříškou. Boční vjezd se segmentovým záklenkem má nečleněné ostění. K bočnímu průčelí přistavěna garáž s pultovou střechou krytou pálenou krytinou. Ve dvoře podél obou křídel na hranolových pilířích zasklená pavlač na pilířích, s plochým podhledem. pod pavlačí 2 vstupní vrata. Jedna dřevěná se segmentovým záklenkem, druhá dřevěná, v horní části prosklená s pulkruhovým záklenkem. Dále 3 obdélná okna, 1 okno s mříží. Hospodářský přístavek (chlévy) na obdélném půdorysu kryté pultovou střechou s pálenými taškami, obdélné novodobé dveře do domu.