kaple sv. Ignáce

Kaple sv. Ignáce je umístěna zhruba uprostřed obce Všemily na jejím severním okraji v rozvolněné zástavbě v blízkosti č. p. 51. Jedná se o jednoprostorovou kapli vysekanou do skály. Kaple je vysekána do nízkého, opracovaného, zaobleného skalního suku. V čele kaple je segmentově zakončený portál, natřený bíle, neprofilovaný, jen stojky mají patky. Nad portálem je kovová segmentová stříška a drobná nika. V portálu jsou osazeny dřevěné dvoukřídlé dveře s hnědým krycím nátěrem, dělené do kříže na čtyři pole. Horní pole jsou prosklená, šestitabulková, otevíravá. Dolní pole jsou tvořena výplní z profilovaných prken s diagonální skladbou. V jižním boku skalního masivu jsou vysekány dva segmentově sklenuté okenní otvory, do kterých jsou osazeny bílé jednokřídlé šestitabulkové výplně, otevíravé dovnitř. Interiér kaple je jednoprostorový, s odsazeným závěrem s nikou. Vysekaný strop má evokovat podélně valenou klenbu. Podlaha je litá, betonová. Nad vstupem je umístěn v mělké nice obraz sv. Ignáce. Nad ním je ve vrcholu skalního masivu umístěn latinský kříž.