měšťanský dům

Samostatně stojící patrový dům, ležící na SZ-JV ose, JV od náměstí, s hlavním průčelím obráceným k SV. Střecha je valbová krytá taškami, tympanon nad štítem je kryt plechem. Fasády jsou v přízemí členěny pásovou rustikou, v patře odděleném kordonovou římsou jsou hladké, zakončené profilovanou korunní římsou. Průčelí jsou pravidelně otevřena 9 a 4 oknenními osami. Okna jsou obdélná, rámovaná šambránami, v přízemí oválně zakončenými. Hlavní SV průčelí je ve středu zvýrazněno mělkým trojosým rizalitem v patře rustikovaným, v přízemí otevřeným segmentovým vjezdem a nahoře zakončeným trojúhelníkovým frontonem s půlobloukovým oknem. Střední okno v patře na vstupním rizalitu je širší (trojosé) a pod ním je na 4 dřevěných konzolách vysazen balkon lemovaný kovaným zábradlím.