mnišský domek IV

Patrový domek s nízkou sedlovou střechou, s volným štítem obráceným k severu a na jižní straně spojený chodbou s ostatními z šestice mnišských domků. Hladká fasáda je v severním průčelí a východní straně prolomena vždy ve dvou okenních osách obdélnými okny se šambránami a na parapetních římsách, v přízemí nižšími čtyřdílnými, v patře pak vyššími šestidílnými a v nadpraží doplněnými frontony završenými lomenými konkávně prohnutými římsami. Severní průčelí je v dolní části štítu uprostřed doplněno ještě malým skoro čtvercovým okénkem. Jižní štítová zeď je prolamována v patře obdélnými, v přízemí obloukovými okny bez šambrán. Přilehlý krček spojovací chodby je ze severní strany mezi domky prolomen malým čtvercovým čtyřdílným oknem.