zámek

1/ zámek 2/ park 3/ sýpka 4/ ohradní zeď s branou a brankou 5/ lednice Budova zámku stojí na umělé terase. Zámek byl vystaven na místě tvrze v roce 1680 a přestavěn Antoniem de Maggi v letech 1707 - 1737. Při úpravě byla postavena zámecká kaple, kterou zdobí nástropní freska s českými patrony. Budova zámku je dvoupatrová a její křídla obklopují obdélný dvůr. Starší původ objektu se zevně projevuje zalomením zadního křídla. Zámek je obklopen anglickým parkem, vymezeným po obvodu kamennou ohradní zdí. V ní je na jižní straně areálu vložena vstupní branka, lavní vjezd je situován na západní straně při komunikaci. Jižnš od vjezdu objekt lednice, zapojený svou západní stěnou do ohradní zdi. Na JV okraji zámeckého parku stojí rozlehlá barokní patrová sýpka.