kaple sv. Jana Nepomuckého

Kaple šestibokého půdorysu větších rozměrů o hraně 4,7 m je v nárožích členěna zdvojenými pilastry, nesoucími v průčelí, členěném lisenovým rámováním, průběžný vlys a hlavní římsu. Vstup sklenutý půlkruhem, nad ním oválné okno v štukovém rámu, zbývající stěny prolomeny pěti okny v lisenových rámech a sklenutými půlkruhem. Střecha jehlancová, krytá plechem, z ní vystupuje šestiboká lucerna s vysokou zvoncovitou helmicí. Plocha hřbitova v minulosti vymezena plnou omítanou zdí a přístupná z ulice zděnou bránou, ukončenou velkým trojúhelným štítem; na ploše hřbitova původně soubor kovaných křížů, zlikvidováno včetně náhrobků; brána a většina ohradní zdi zbořena. Dnes hřbitov upraven jako parková plocha se vzrostlými stromy.